MVO Award 3 juni 2019

03 juni 2019

17:00 - 20:00

Locatie
WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

Kaart niet beschikbaar

Rijk van Nijmegen Uitdaging organiseert ook dit jaar weer de uitreiking van de MVO award. Zoals al vele voorgaande jaren is de Rabobank Rijk van Nijmegen hoofdsponsor van dit evenement. Dit jaar faciliteert het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen de MVO Award.

Nomineren kandidaten MVO award tot 20 maart a.s.

Wij nodigen u uit om kandidaten te nomineren voor deze uitreiking. Gegadigden zijn aantoonbaar maatschappelijk verantwoord en zichtbaar betrokken ondernemers in onze regio. Zij dragen zo bij aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen. Alle aanmeldingen worden nauwkeurig beoordeeld op de drie hoofdaspecten: People, Planet en Profit. Kanshebbers voor de MVO award zijn ondernemers die zijn gevestigd in Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen of Wijchen.

Er is een aantal criteria voor nominering:

  • Stichtingen, verenigingen en social enterprises kunnen niet genomineerd worden voor de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen award.
  • De onderneming die u voordraagt bestaat minimaal 3 jaar en heeft meer dan 2 fte in vaste dienst.

Hoe kunt u kandidaten nomineren?

U kunt eenvoudig kandidaten voordragen via onderstaand formulier of per mail via info@rijkvannijmegenuitdaging.nl. Indien u een kandidaat per mail voordraagt, dan willen wij u verzoeken de volgende informatie toe te sturen:

  • Bedrijfsnaam / organisatie
  • Aanhef en naam van de contactpersoon
  • Telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon
  • Uw motivatie om deze kandidaat voor te dragen

Wilt u een start-up in het zonnetje zetten?

Kent u een bedrijf dat recent gestart is en MVO hoog in het vaandel draagt en in de praktijk brengt? Ook dat horen we graag van u. Mooie, nieuwe en stimulerende initiatieven zetten wij graag extra in de spotlights tijdens de MVO uitreiking op 3 juni 2019 van dit jaar.

Criteria voor nominering zijn:

  • Stichtingen, verenigingen en social enterprises kunnen niet genomineerd worden als start-up.
  • De start-up die u voordraagt bestaat minimaal een jaar
  • De start-up heeft minimaal 1 fte aan werknemers in dienst.

Ook voor het nomineren van een start-up kunt u onderstaand formulier gebruiken (of door een mail sturen naar info@rijkvannijmegenuitdaging.nl). Indien u een bedrijf voor de MVO Award 2019 wilt voordragen en een bedrijf voor de MVO Start-up 2019, dan dient u het formulier dus twee keer in te vullen (en dus deze pagina opnieuw te laden), maar dan het andere type award te selecteren.

 

Helaas kunt u geen kandidaten meer voordragen voor de MVO Award 2018. Dit kon tot 20 maart 2019.