MVO Award 4 juni 2018

Rijk van Nijmegen Uitdaging, voorheen bekend onder de naam De Maatschappelijke MeerWaarde, organiseert ook dit jaar weer de uitreiking van de MVO Award. Op 4 juni a.s. zal de feestelijke uitreiking plaatsvinden in één van de zes aangesloten gemeenten. Rabobank Rijk van Nijmegen is, net als voorgaande jaren, de hoofdsponsor van het evenement.

Nomineren kandidaten MVO Award vóór 1 maart 2018

Wij nodigen u uit om kandidaten te nomineren voor deze award. Gegadigden zijn aantoonbaar maatschappelijk verantwoord en zichtbaar betrokken ondernemend in onze regio. Zij dragen zo bij aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen. Alle aanmeldingen worden nauwkeurig beoordeeld op de drie hoofdaspecten People, Planet en Profit. Kanshebbers voor de MVO Award zijn gevestigd in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen of Wijchen.

Hoe kunt u kandidaten nomineren?

U kunt eenvoudig kandidaten voordragen via onderstaand formulier of per mail via info@rijkvannijmegenuitdaging.nl. Indien u een kandidaat per mail voordraagt, dan willen wij u verzoeken de volgende informatie toe te sturen:

  • Bedrijfsnaam / organisatie
  • Aanhef en naam contactpersoon
  • Telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon
  • Uw motivatie om deze kandidaat voor te dragen

Wilt u een start-up in het zonnetje zetten?

Kent u een bedrijf dat recent gestart is en MVO hoog in het vaandel draagt en in de praktijk brengt? Ook dat horen we graag van u. Mooie, nieuwe en stimulerende initiatieven zetten wij graag extra in het zonnetje tijdens de MVO Award-uitreiking op 4 juni van dit jaar. Ook daarvoor kunt u onderstaand formulier gebruiken (of door een mail sturen naar info@rijkvannijmegenuitdaging.nl). Indien u een bedrijf voor de MVO Award 2018 wilt voordragen en een bedrijf voor de MVO Start-up 2018, dan dient u het formulier twee keer in te vullen, maar dan het andere type award te selecteren.

Voor meer informatie, neem contact op met Manager Gaby Erens, 06 – 41 57 71 50, gaby.erens@rijkvannijmegenuitdaging.nl

 

Voordragen kandidaat MVO Award 2018

Via dit formulier kunt u een kandidaat voordragen voor de MVO Award 2018. Dit kan tot 1 maart 2018.
  • Uw gegevens:

  • Gegevens kandidaat: