Beursvloer – 4 november 2019

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gaat allemaal weer gebeuren op de Beursvloer van Rijk van Nijmegen Uitdaging op maandag 4 november 2019. De Beursvloer is er voor elk bedrijf en elke vereniging of maatschappelijke organisatie in het Rijk van Nijmegen.

Beursvloer Rijk van Nijmegen Uitdaging
Op de Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun organisatie en de match met het betreffende bedrijf.

Locatie Beursvloer 2019
Ook dit jaar vindt de Beursvloer plaats bij NSG Groenewoud (Van Cranenborchstraat 7, 6525 BM Nijmegen). Een bruisende en inspirerende omgeving die past bij het doel van de avond: zoveel mogelijk matches maken!

Gaat u de uitdaging aan op 4 november?
Heeft u nog materialen over of een uurtje advies te vergeven? Of zoekt uw vereniging nog hulp bij het ontwikkelen van een nieuwe strategie? Kom dan naar de Beursvloer op 4 november en laat u inspireren! U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Aanbod of aanvraag indienen
Alvast uw aanbod of aanvraag indienen? Klik hier om uw aanvraag in te dienen of hier om uw aanbod aan te bieden.

 

Beursvloer 2019

Wanneer:

Maandag 4 november 2019 van 17.00 – 20.00 uur

Waar:

NSG Groenewoud (Van Cranenborchstraat 7, 6525 BM Nijmegen)

Toegang:

Gratis

Programma:

17.00 uur: Ontvangst

17.30 – 19.00 uur: Beursvloer

19.00 – 20.00 uur: Afsluiting en netwerkborrel

 

Op dit moment gevraagd en aangeboden

Geen resultaten gevonden...